Totaal projecten

Totaal projecten

Bij O&G Construct kan u terecht voor een volledig afgewerkt totaalproject. Wij verzorgen uw veranda van A tot Z, van een eventuele afbraak van oude constructie, tot fundering, geisoleerde betonplaat, metselwerk, arduin, pleisterwerk, …

Onze jarenlange ervaring en eigen personeel maken van uw droom een prachtige werkelijkheid van begin tot eind en dit in eigen beheer zonder onderaannemers. Wij geven dan ook een volle 10-jarige garantie op het volledige project.

Mastersystems

O&G Construct werkt met Mastersystems. Mastersystems levert het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Uw platdak zal 40 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Mastersystems is een EPDM-rubbermembraan met dampdrukverdelende polyester onderlaag dat het ook uiterst geschikt maakt voor de renovatie van oude bestaande roofingdaken.

Voordelen EPDM

  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie van platte daken
  • Ozon- & UV-bestendig
  • Perfect om het regenwater te recupereren
  • Levensverwachting van 40 jaar

Een veranda geeft u het heerlijke gevoel dat uw tuin bijna letterlijk in uw woning brengt. Na jarenlange ervaring en mede dankzij het uitzonderlijke gamma Reynaers profielen, zijn wij in staat om de meest complexe structuren bij u neer te plaatsen.

Van plat dak met lichtstraat (vlak- of zadeldak) tot de meest eenvoudige constructie, met een veranda van O&G Construct bezorgen wij u een jarenlang en zorgeloos woonplezier.

Onze Diensten